مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی و روابط نامشروع

سلام وقت بخیر. من با یک خانم تو فضای مجازی دوست شدم. این خانم از خودشون عکس و ویدیو های مبتذل ضبط کردن و از طریق واتساپ و تلگرام برای من فرستادن. بعد از گذشت چند وقت من اون خانمو تهدید به انتشار فیلمها کردم. ولی بعدا از او عذرخواهی کردم و گفتم که کاری باهاشون ندارم.ولی ایشون حدودا یک ماه پیش رفتند به جرم تهدید و اخاذی از من شکایت کردند.سوالم اینه که آیا در صورت شکایت کردن امکانش هست که خود اون خانم به جرم رابطه نامشروع از طریق فضای مجازی محکوم بشوند؟ چقدر زمان میبره که علیه من حکم صادر بشه؟آیا گرفتن وکیل میشه مانع زندان رفتنم میشه؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

عمل ایشان رابطه نامشروع نیست بلکه ارسال تصاوير مبتذل است. تهدید شما مجازات خودش را دارد و عمل آن خانم مجازات خودش را

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

تهدید شما با توجه به آنکه عقیم مانده است حتی به عنوان شروع به جرم هم قابل پیگیری نمی‌باشد. حتما با حضور وکیل در دادسرا و دادگاه حضور پیدا کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود عمل فوق رابطه نامشروع نیست جرم شما محرز است اما ایا اقرار کردید و چه مدارکی دست ایشان دارید ?

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیاز به بررسی است شما نیز می توانید از وی شکایت کنید.

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

عمل خانم رابطه نامشروع نیست-رسیدگی در دادسرای جرایم رایانه ای زمان بر است -خیر