مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد ودیعه و تحویل ملک توسط موجر

با سلام
قرارداد خانه ای که در آن ساکن هستم 9 مهر به اتمام رسید منتها با توجه به افزایش 72درصدی اجاره بها و رهن توسط مالک، تمایلی به تمدید قرارداد نداشتم، از مالک 2 هفته زمان درخواست کردم و از قبل هم تاریخ تخلیه را مشخص کردم، منتها مالک برای تحویل منزل امروز و فردا کردند و مدعی هستن که روزهای که منزل خالی بوده هم من باید پرداخت اجاره بها کنم، به عدد عرف اجاره بها هم راضی نیستن و حق تصرف از من درخواست میکنن، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید، منزل از تاریخ 22 مهر تخلیه بوده است.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما به ایشان زمان تخلیه را اطلاع دادید و ادله ای دارید حرف ایشان مورد قبول دادگاه قرار نمیگیرد اظهار نامه ای بدهید و با بیان تاریخ تخلیه استرداد ودیعه را بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بعد از اتمام قرارداد نباید چیزی بپردازید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بهدازای روز های اضافه باید اجاره پرداخت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام تا زمانی که کلید منزل را تحویل موجر نداده اید باید اجاره بها را پرداخت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما می بایستی در زمان تخلیه تامین دلیل تخلیه ملک می گرفتید تا چنین مشکلی برای شما ایجاد نگردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که کلید منزل را تحویل موجر نداده اید باید اجاره بها را پرداخت نمایید.