مشاوره حقوقی رایگان - گواهی سلامت مقعد

سلام . من حدود 10 سال پیش به زور از پشت باهام رابطه مقعدی برقرار شد. و بعد از اون هم ارتباطی نداشتم با هیچ کس . به پزشک زنان مراجعه کرد پرده بکارتم سالم هست . مقعد رو هم گفتم معاینه کرد گفت مشکلی نیست فقط یه خراش خیلی کوچیک هست که خیلی باید دقت بشه که دیده بشه. میخوام ببینم چطوری باید از پزشکی قانونی اقدام کنم و گواهی سلامتی بگیرم . میخوام خیالم راحت باشه از بابت مقعد .

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تقاضای معاینه پزشکی متخصص زنان نمایید تا گواهی صادر شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .برای اخذ گواهی سلامت از طریق پزشکی قانونی بیشتر واژن ملاک است مگر اختصاصا برای مقعد دریافت نمایید که بنظر بنده بعد از گذشت 10سال کمی بعید به نظر برسد که مشخص گردد.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتوانيد از طريق كلانتري يا خود پزشكي قانوني پيگيري نماييد
كه البته با توجه به گذشت ١٠ سال امكان تشخيص خيلي خيلي كمه