مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه ملک

سند منزل را برای کسی که به جرم اختلاس و فروش مال غیر در بازداشت موقت بود وثیقه گذاشتم اگر به هر دلیلی ایشان فوت کند با توجه به اینکه هنوز رای صادر نشده سند من چه می شود ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .با فوت متهم یا مجرم بازداشت سند موضوعیت ندارد.اگر مجرم فوت شود قرار موقوفی تعقیب صادر می شود وسند نیز ازاد می شود .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سند شما در وثیقه میماند تا تکلیف پرونده ایشان مشخص شود . در صورت فوت متهم قرار موقوفی تعقیب صادر میشود

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

اگر فوت کنند قرار موقوفی تعقیب صادر می شود وسند شما ازاد میگردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت فوت متهم قرار موقوفی تعقیب صادر خواهد شد و وثیقه نیز در صورتی که قبل از فوت ضبط آن دستور صادر نشده باشد آزاد خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام سوال تکراری است
و پاسخ سوال شما قبلا داده شد