مشاوره حقوقی رایگان - رابطه غیرمتعارف زن و مرد

با سلام. در سال 97 شخصی ناشناس با همسرم ارتباط برقرار کرده بود بنده متوجه شدم پیامها جوری بود و در حال حاضر موجود است همسرمو تهدید کرده که از شوهرت طلاق بگیر من عاشق تو هستم و با ازدواج کن هم ویس فرستاده هم عکس دارم از شخص خاطی و هم پیام متنی در ان تاریخ با همسرم صحبت کردم و با من همکاری نکرد خانه ترک و تمام حق و حقوقشو گذاشت اجرا ... منم مجبور شدم یک شکایت مزاحمت و ارتباط شکایت کنم .. چون از متهم اول ادرس نداشتم دادگاه فقط همسرمو احضار کرد ایشانم گفتم چون مهریه امو میخام بخاطر ان .... منع تعقیب صادر و تایید شد بدون اینکه تحقیقی از متهم اول شود با 477 پرونده در دادگستری کل در حال بررسی است چون پیامها مبتذل و مستجهن و ختم به رابطه جنسیم شده بود با گذشت تقریبا 3 سال ادرس و مشخصات کامل. طرفو پیدا کرده ام ایا مجددا میشه شکایت کرد .. لازم بذکر منتهی به طلاق و جدایی شده ایم ... چون طرف خدمه بیمارستان است و راحت در جامعه کار شیطانیشو انجام میده خیلی اذیت میشم لطفا کمکم کنید طرف به سزای اعمالش برسانم تشکر از تمام عزیزان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر طلاق گرفته باشید شکایت نتیجه نخواهد داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مفارقت جسمانی و طلاق صورت گرفته باشد نتیجه‌ای حاصل نخواهد شد