مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام
ایا مدیر اجرای احکام در خصوص مزایده اموال ارث بایستی روز مزایده را بطرفین اعلام میکرد؟ در صورت بله وفق کدام ماده قانون اجرای احکام مدنی .

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله باید طی یک آگهی به همه اعلام کند و مکلف به این کار است اگر این آگهی نباشد مزایده باطل است و در متن مزایده روز و ساعت مزایده مشخص است و بعد از مزایده ابلاغ میشود جهت اعتراض یا عدم اعتراض ظرف پنج روز