مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اجرای رای قطعی توسط اجرای احکام

سلام. در یک ساختمان پزشکان واحد زیر زمین فضای مشاعات رو که محل نورگیری و تهویه واحد بالاتر است را اشغال نموده است و در پی شکایت، کارشناس دادگستری 1 نفره و در مراخل بعدی کارشناس 2 نفره و در نهایت هیئت کارشناسی، همگی رای رو به نفع ما دادند و حکم قطعی صادر شد و به اجرای احکام رفت و به فرد مورد شکایت ابلاغ شد ولی بعلت روابط نامبرده پرونده توسط قاضی بلوکه شده و رای حدود 7 ماهی است که اجرا نمی شود
حالا ما میخوایم به رئیس قوه قضاییه نامه بنویسیم و درخواست اجرای حکم رو بکنیم بنظر شما اینکار
جواب میده و اینکه میشه آدرس سایتی که شکایت رو میشه ارسال کرد راهنمایی بفرمایید
با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خواهان باید درخواست صدور اجرائیه بدهد و پس از گذشت مهلت 10 روز از تاریخ ابلاغ اجراییه ، پرونده ی اجرا تشکیل بدهد و در آنجا پیگیر اجرای رای باشد.
سایت ارسال لایحه عدل ایران می باشد. لایحه از طرف اشخاص عادی از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضای امکان پذیر است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

حضورا به شعبه مراجعه و درخواست اجراییه نمایید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به شعبه مراجعه کنید و درخواست اجراییه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی می توانید درخواست صدور اجرائیه بدهید.