مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

سلام من استرداد جهیزیه کردم
چند قلم از جهیزیه و زوج گرفته و در لیست سیاه نوشته شده و به دست زوج و چند شاهد به عنوان شیربها من امضا شده
ولی فاکتور خرید به نام پدر زوج است..
ایا او میتواند کاری کند ک ان چند قلم جزو جهیزیه من نباشد؟
و اگر همچین کاری کند من با شاهدانی که دارم میتوانم جلوی کار او را بگیرم؟؟؟
ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله قانونا توافق شده بوده که به عنوان شیر بها برای شما تعدادی از اقلام را تهیه کند واین جز جهیزیه شما قرار میگیرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

چون فاکتور خرید بنام پدر زوج است پدر زوج مدعی ان می گردد ومی تواند از شما باز پس گیرد.البته اگر در لیست سیاهه صراحتا درج شود بابت شیربها بوده است وبتوانید با شهود اثبات نمایید شیربها مال عروس وخانواده وی می باشد .قاضی باید به قصد طرفین و عرف و شرایط توجه کند تا با توجه به عمومات قوانین و قواعد عمومی و خصوص قرارداد ها، به تحلیل اراده طرفین برای کشف قصد واقعی آن ها بپردازد و حکم مقتضی را صادر کند؛

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً در عرف برخی از خانواده ها بدین نحو عمل می گردد که چند قلم بعنوان جهیزیه توسط زوج تسلیم گردد لذا در صورتی که زوج این وسایل را تهیه نماید و فاکتور آن موجود باشد و دلایل پرداخت وجه آن را ارائه نماید به نظر می تواند آنها را دریافت کند