مشاوره حقوقی رایگان - فروش و تعویض پلاک خودروی تصادفی

با سلام
خودروی همسر بنده یک ماه پیش در اثر تصادف شدید و واژگونی دچار آسیب شدید در قسمت سقف و ستون‌ های ماشین شد و ماشین قادر به حرکت نیست. در صورت فروش خودرو به صورت تصادفی پلاک فعلی تا چه زمانی باید بر روی خودرو باشد؟ آیا قبل از تعمیر سقف و ستون‌ها توسط خریدار تعویض پلاک امکان پذیر است؟ از آنجا که در دفترخانه، وکالت نامه فقط به خریدار داده شده و فروشنده مدرکی دال بر اعطای وکالت یا فروش خودرو به خریدار ندارد و برگ سبز و سایر اسناد خودرو هم به خریدار تحویل داده می‌شود، در صورت تنظیم سند قطعی و دادن وکالت به خریدار در دفترخانه اسناد رسمی برای انجام فک پلاک و امتناع خریدار از تعویض پلاک، فروشنده از چه طریقی می‌تواند خریدار را ملزم به انجام تعویض پلاک کند؟ اگر در طول این مدت خریدار از پلاک سوء استفاده کند فروشنده با چه روشی می‌تواند ثابت کند خودرو را فروخته است؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تا زمانی که خودرو تعمیر و تجهیز نگردد تعویض پلاک میسور نیست و پلاک روی خودرو باقی خواهد ماند و باید در مبایعه نامه که بین طرفین تنظیم می گردد شروط قرارداد به نحو جامع و مانع تنظیم گردد تا در آینده از چالش های حقوقی اجتناب گردد و در صورتی که پلاک فک نشود طبیعی است که باید دادخواست الزام به فک پلاک تقدیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید خودرو به صورت کامل تعمیر بشود تا تعویض پلاک ممکن
باشد
شما باید دادخواست الزام به فک پلاک را مطرح نمایید و

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ابتدا باید خودرو تعمیر شود تا پلاک تعویض شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت تعویض پلاک ابتدا خودرو باید تعمیر شود