مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه‌ وجه و خسارت هزینه های دادگاه و از کارافتادگی و...

سلام خدمت وکلای گرامی. اینجانب برج 1 سال 1400 به خواست همسرم صندوق خانگی نوشتم و هرماه مبلغ 500 هزار برای رئیس صندوق از حساب های خودم و از همراه بانک واریز کردم ولی خانومم با رئیس صندوق در ارتباط بودن و فیش ها رو براشون واتساپ میکردن الان با همسرم به مشکل خوردم و به رئیس صندوق پیام دادم و با نشان دادن فیش های واریزی اثبات هم کردم که من براشون پول میزدم ولی می‌گویند خانم شما با من در ارتباط بوده و اون هرماه پول میزده و مبلغ وام خانگی رو به اون میدم . حال باید چگونه مبلغ وام و خسارت از کارافتادگی و هزینه های دادگاه رو ازشون بتونم بگیرم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شما از همسرتان می توانید مبالغ پرداختی بابت وام را دادخواست بدهید. عنوان کنید بابت قرض بوده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید مبالغ پرداختی بابت وام را دادخواست بدهید