مشاوره حقوقی رایگان - متن قرارداد و بیمه

سلام
خسته نباشید من یک قرارداد بسته ام بین دو طرف و میزان اعتبار برابر 2 قرارداد
این قرارداد به صورت دستی بسته شده و نوشته که 20 درصد از سود ماهانه شرکت به شما تعلق میگرد و در ادامه نوشته که بیمه شما طبق وزارت کار رد خواهد شد و شما بیمه خواهید بود .
سوم این که در ادامه نوشته اگر شما مشکلی در زمینه کاری با کارفرما داشته باشید شامل به وزارت کار و رفاه اجتماعی نخواد شد و شما میتوانید از طریق شورای حل اختلاف این موضوع را پیگیری کنید .
این متن بالا مشکلی برای بیمه ی من ایجاد نمیکنه که یک وقت نریزه بیمه رو من میتونم شکایت کنم و حقم را بگیرم .
ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

روابط کاری شما با توجه به توافق نامه مذکور محرز است و مشکلی ایجاد نخواهد شد