مشاوره حقوقی رایگان - خودرو های توقیف شده را پنهان کردند

با سلام و احترام
بنده زن دوم همسرم بودم ، همسرم فوت شدند و دو فرزند صغیر دارم خودروهایی که ماترک بوده و تحریر شده بعنوان مهریه توقیف سندی و فیزیکی کردم ولی توسط فرزند خانم اول چندین ماه تا گرفتن حکم استفاده یکطرفه شد و در نهایت با گرفتن حکم توقیف از سوی ایشان که احدی از وراث است پنهان شده ، اقرار به در اختیار داشتن خودرو ها در زمان تحریر ترکه از سوی ایشان و شاهد وجود دارد همچنین چند خودرو در زمان تحریر در محل تحت حفاظت ایشان تحریر شده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای توقیف فیزیکی چاره ای نیست جز پیدا کردن محل اختفا. مگر اینکه ان را انتقال داده باشند که در این صورت باید شکایت کیفری مبنی بر خرید و فروش و انتقال مال توقیفی نمایید تا بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.