مشاوره حقوقی رایگان - سند در رهن خودروساز

سلام در اطلاعیه شرایط فروش سایپا آمده است که (در روش فروش مذكور، مبلغی از بهای خودرو كسر ميگردد و سند خودرو بمدت يكسال در رهن شرکت خودروساز باقي خواهد ماند، كه باقيمانده بهای خودرو و هزينه های متعلقه در زمان فك رهن دريافت ميگردد)، منظور از باقیمانده بهای خودرو همون کسری از بهای خودرو می‌باشد یا بعداز یکسال به قیمت روز حساب میکنند؟ و این هزینه های متعلقه چیست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیلی به نرخ روز نیست بلکه همان هزینه های فک رهن می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.