مشاوره حقوقی رایگان - حصر وراثت

با سلام پدر بزرگ بنده یک سند کشاورزی داشته به مقدار سه هکتار بوده ولی زمینهای تحت تصرفش که شامل باغ و خانه و زمین کشاورزی باغ بر 40هکتار زمین و یک هکتار باغ و 1000متر خانه می‌ باشد تقسیم ارث به چه صورت است مازاد بر سند تحت تصرفش پدر بزرگم فوت کرده و حالا عموی من میگه فقط اندازه سند بهتون زمین میدم و بقیه ماله خودمه لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

خیر قانون این اجازه را نمی دهد شما باید تقسیم ترکه شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.