مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

باسلام. من در سال 88سرباز مرز مهران بودم که در حین خدمت داخل سنگر که پدافند بود دچار پارگی رباط و مینیکس پا شدم که گذارش اولیه و عمل پا در بیمارستان حضرت ولیعصر ع که فرم ب و ز که پر کردم و تمام مدارکم موجوده و زانوم خالی میکنه نمیتونم کار کنم باهاش آیا برای جانبازی میتونم اقدام کنم؟ ممنون میشم اگه راهنمای کنین...باتشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به بنیاد ایثارگران مراجعه کنید و جویا شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست خود را مطرح نمایید تا در کمیسیون پزشکی بررسی گردد و