مشاوره حقوقی رایگان - آزمایش دی ان ای

با سلام. من از تاریخ مدارکم متوجه شدم که فرزند خانواده ام نیستم و میخوام بدون اینکه خانواده ام متوجه بشن برم این موضوع پیگیری کنم چون نمی‌خوام بعدا اگر که حدسم درست نبود اختلافی بینمون بیوفته. و الان آزمایشگاه گفته باید بریم پزشک قانونی و اینجوری خانواده ام متوجه میشن راه دیگه ای نیس بفهمم فرزند واقعیشون هستم یا خیر؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .خیر .ازطریق ازمایش DNAمشخص می شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر حتما خانواده شما متوجه موضوع خواهند شد زیرا شما باید دادخواست اثبات نسب یا نفی نسب را به طرفیت پدر و مادر مطرح نمایید و
برای انجام آزمایش DNA ، حتما باید از خون شما و پدر و مادر برای انجام آزمایش ، نمونه گیری
بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما باید دادخواست اثبات نسب یا نفی نسب را به طرفیت پدر و مادر مطرح نمایید