مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام. من شاکی پرونده سرقت گوشی هستم و الان 8ماه است که جلب سیار متهم را گرفته ام و دوبار هم تمدید کردم در سامانه ثنا قسمت روند کار پرونده نوشته در مورخه 28/1/1400 کسر موقت از آمار طبق دستورالعمل و قسمت خلاصه پرونده نوشته پرونده مختومه شده است ولی من چند بار در این 8ماه به اجرای احکام مراجعه کردم پس چرا پرونده مختومه شده است. با تشکر

پاسخ ها :

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام پرونده مختومه نشده است وصرفا به جهت آمار سیستمی مختومه نموده اند جای نگرانی نیست