مشاوره حقوقی رایگان - سئوال درمورد پرونده کلاهبرداری

سلام سال 97 از دوستم که 17سال سن داشته شکایتی میشه که کلاهبرداری کرده و هی پرونده به دلیل کامل نبودن مدارک عقب افتاده تا چند روز پیش با نیابت قضایی دوستم میره دادگاه دنبال پروندش بازداشت میشه پرونده یکی با درگاه اینترنتی مبلغی میلیونی از حساب یکی برداشت میکنه و به چند تا حساب میریزه که مبلغ 100000هزار تومان به حساب دوستم میریزه . الان دوستم با وثیقه ازاده چند روز دیگه دادگاه داره لطفا راهنمایی فرمایید. پرونده در تهران است و ما ساکن جنوب کشور. ممنون میشم

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

برای اظهار نظر نیاز به اخذ اطلاعات بیشتر است پیشنهاد می شود برای دفاع از کمک یک وکیل دادگستری بهره بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع نیاز به بررسی دارد برای راهنمایی بهتره از طریق مشاوره تلفنی داد راه با بنده تماس بگیرید