مشاوره حقوقی رایگان - اعسار چک

با سلام ملکی رو به کسی فروختم چک اول پاس شده و از چک دوم که مبلغش 400ملیون هست 20روز گذشته روزی 200جریمه دیرکرد گذاشتم و الان می خوام شکایت کنم. آیا امکان داره که طرف درخواست قسطی کردن رو بکند و قاضی تقاضای اعسار رو قبول کنه طرف وضع مالی خوبی داره و من رو گفته اگه چکم رو برگشت بزنی درخواست اعسار میدم. ملکم رو هم از چنگم در اورده

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .محتمل است.اگر اعسار داد می توانید شهودش را جرح واثبات کنید اموال دارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر پول نداشت چرا پس ملک خریده است؟؟!!.. این دفاع را می توانید مطرح کنید.