مشاوره حقوقی رایگان - تغییر ارگان خدمتی

سلام خسته نباشید
ارگان خدمتی بنده نیرو زمینی سپاه میباشد ولی در منطقه ما نیرو زمینی نیست فقط نیرو انتظامی هست آیا میشود ارگان را تغییر داد؟
و یا اینکه بعد از ایست خدمت در اعزام مجدد تغییر ارگان وجود دارد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بنظر خیر مگر انتقالی در یگان دیکری را بپذیرند