مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دریافت دیرکرد در تنظیم سند.

با سلام و تشکر بابت زحمات شما.بنده در سال 94 ملکی خریدم که فروشنده قرار بود برج 6 سال 95 برای بنده سند بزنند. متاسفانه با توجه به اینکه خود ایشان در ساختمان زندگی میکردند و با زبون بازی سر موعد مقرر سند نزدند و گفتن پایان کار تمامه و چند ماه وقت بدین. 8 واحد دیگر بغیر از بنده هم هستند. با توجه به اینکه همسایه بودیم در موعد مقرر نرفتم دفتر خانه تا عدم حضور بگیرم. خلاصه ایشون با حقه بازی و دروغ و کلک تازه سال 97 پایانکار گرفت و بعدش هرچه به ایشون گفتیم بریم سند بزنیم باز یه بهونه میاورد که تا دو ماه دیگه تمامه و این حرفا. ما در قرارداد روزی 50 هزار تومان دیرکرد ثبت کردیم. حالا شکایت کردم و قاضی محترم طبق مستندات دستور الزام به سند دادند. حال با توجه به حکم قاضی و اینکه بنده نرفتم عدم حضور بگیرم دیرکرد بهم تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد قید شده باشد می توانید مطالبه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قرارداد شما بایستی بررسی گردد در صورتی که در قرارداد شرط شده باشد امکان پذیر خواهد بود