مشاوره حقوقی رایگان - یک مشکل بزرگ خودرو

با سلام
من ساکن شیراز هستم و دو ماه پیش از بنگاه یک ماشین خریدم و بنگاه دار گفت که مدارکش چند روز اینده بیا بگیر
خلاصه بعد از چند ماه فهمیدیم که صاحب خودرو که یک دختر بوده فوت کرده بوده
پدرش میشه قیم ان دختر و سند به اسم ما میزنه و وکالت تعویض پلاک هم میده و تمام مدارک ماشین هم میده
حالا ما رفتیم تعویض پلاک میگن که برگ انحصار وراثت بیار
پدر مادر ان دختر هم رفتن خارج از کشور و دسترسی ندارم به انها

وکالت تعویض پلاک هم داره تاریخش تموم میشه و نمیدانم باید چکار کنم چکار نکنم ؟
لطفا راهنمایی کنین

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید به عنوان دینفع انحصار وراثت نمایید

فهیمه احمدی

فهیمه احمدی :

صدور انحصار وراثت در صلاحیت شورای حل اختلاف محل اقامت متوفی هست، میتونید مراجعه کنید به شورای حل اختلاف مربوطه بخواهید بر اساس کد ملی متوفی استعلام بگیذند و اگر انحصار وراثت انجام شده یک نسخه از تن را بشما بدهند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با استناد به قرارداد دادخواست انحصاروراثت دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به فک پلاک غیابی بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتونید مراجعه کنید به شورای حل اختلاف مربوطه بخواهید بر اساس کد ملی متوفی استعلام بگیرند و اگر انحصار وراثت انجام شده یک نسخه به شما میدهندسپس به طرفیت ورثه الزام به تنظیم سند خودرو بدهید اگر نباشن رای غیابی صادر میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خود شما میتوانید
درخواست انحصار وراثت را در شورا مطرح نمایید و از شورا درخواست نمایید که به علت عدم دسترسی به مدارک ، از اداره ثبت
استعلام بگیرد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا به شورای حل اختلاف محل اقامت متوفی مراجعه کنید و در دفتر کل با دادن شماره ملی پدر دختر یا خود دختر ببینید کسی انحصار وراثت داده یا خیر. سپس با در دست داشتن قولنامه خودرو اعلام کنید ذینفع هستید و درخواست یک برگ انحصار وراثت بخواهید.
اما اگر کسی انحصار وراثت نداده بود ناچارا باید شما انحصار وراثت بدهید