مشاوره حقوقی رایگان - همسرم مهریش رو بخشیده اما باز طلب میکنه

سلام
همسر بنده قبل از عقد 100 عددسکه از مهریه رو به صورت دست نوشته هبه کردن و فقط 14تا سکه نگه داشتن و داخل سند ازدواج 114 تا سکه نوشته شده ،الان رفتن درخواست مهریه 114 تا دادن،میخواستم بدونم قانون 114تا رو به ایشون میده یا 14تا رو
ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتونن از هبه رجوع کنند و 114تا را مطالبه کنند

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

احتمالا از هبه خود رجوع کردن ک خواهان اجرای 114 عدد هستند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
وقتی عقدی واقع نشده مهریه ای هم مستقر نگردیده که نسبت به ان هبه نموده باشند
اگر هم بعد از عقد بوده و در قالب هبه امکان رجوع وجود دارد