مشاوره حقوقی رایگان - علاوه بر دادن نفقه حکم به تهیه اثاث البیت دادن برای من.

همسرم ترک منزل کردند.
تلاشم برای بازگرداندن ایشان میسر نبود. به گزارش 110 انتظامی و یک اظهارنامه تمکین افاقه کردم.
در مقابل همسرم از من بابت ترک انفاق شکایتی داشتند که اصلا در هیچ کدام از جلسات حاضر نشدند.
الان ادعای تمکین دارند. یک سال گذشته نفقه اش را پرداخت کردم.
ولی من با گذشت یک سال دیگر نه تمایلی به ادامه زندگی دارم
و نه توان تهیه اثاث البیت.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در هرصورت اگر دنبال تمکین هستید باید وسایل را تهیه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زوج باید خانه
مستقل در شأن زوجه ،
با تمام وسائل آماده نمایید تا حکم به ناشزه بودن زوجه صادر بشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت الزام به تمکین باید منزل و اثاث منزل تهیه کنید