مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مرکز لیزر

سلام من در مرکزی لیزر انجام دادم و به زیگیل تناسلی مبتلا شدم
از طریق پزشکی که درمان زیگیل رو انجام میدم متوجه شدم چندین نفر که در این مرکز لیزر انجام دادند به این بیماری مبتلا شدن و در حال درمان هستند.
آیا همه ما میتونیم از این مرکز برای انتقال این بیماری شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

شکایت از مرکز لیزر به دلیل انتقال بیماری زگیل تناسلی شکایت از مرکز لیزر