مشاوره حقوقی رایگان - ارث

پدر خانواده قسمت اعظمی از دارایی خود شامل یک طبقه از یک ساختمان تجاری، 4 واحد آپارتمان و سه باب مغازه مستقل، یک زمین کشاورزی یک هکتاری، سه دنگ از آپارتمان مسکونی به تک پسر خود با ثبت سند تک برگ و به نامش با اجازه بهره‌ برداری بعد از خود واگذار کرده است. در این بین نفری دو دانگ از یک زمین کشاورزی و دو دانگ از منزل مسکونی خود را به سه دختر خود واگذار کرده است. پدر مسن و در قید حیات است. ایا امکان شکایت از پسر با توجه به اینکه بیش 70 درصد املاک پدر را صاحب شده وجود دارد به نحوی که منجر به بازگشت بخشی از اموال به سه دختر بشود؟ اگر جواب مثبت است با چه عنوانی میتوان شکایت کرد که به نتیجه برسد؟ لازم به ذکر است که پدر صاحب یه فرزند دیگر از زن اول می باشد و در زمانی که پسر در سن 22 سالگی بوده با تاکید و درخواست مادر پسر از ترس فرزند دیگر و مادرش اموال را به نام پسر کرده است. لازم به ذکر است.
آیا دختران می‌توانند شکایت کرده و بخشی از ارث خود را از پسر بازپس بگیرند؟ امکان شهادت مادر در دادگاه برای شرح ماوقع وجود دارد.
خیلی خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. با توجه به اینکه اموال زیادی واگذار شده در صورتی که این موضوع راه حلی داشته باشد مایل به همکاری با شما هستیم .
متشکرم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بهتر است از طریق مشاوره تماس بگیرید با توجه به طولانی بودن موضوع

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیررر
هر شخصی ، میتواند
تمام مایملک خود را به هر فردی که بخواهد هبه یا صلح یا بیع کند و فرزندان هم حق اعتراض ندارند مگر با اثبات حجر پدر . تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود سوالتان کلی است پیشنهاد میکنم از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر فرد می‌تواند در زمان حیات اموال خود را به هر طریقی به اشخاص ثالث منتقل نماید