مشاوره حقوقی رایگان - خروج از کشور

با سلام. فردی 16 ساله هستم و گذرنامه از سال های قبل با رضایت پدر دریافت شده است. با توجه به تاریخ انقضای پنج ساله گذرنامه ها حدود 1 سال و نیم تا انقضای ان زمان موجود است. با تهیه بلیط از پایانه ها فرودگاهی میتوانم به صورت فردی از مرز خارج بشوم؟ مشکلی برای من در هنگام ورود به کشور مقصد یا خروج از کشور مبدا پیش نمیاد و صرفا دارا بودن گذر نامه کافی است ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .درخصوص افراد زیر 18سال یا باید والدین همراه باشند یا رضایتنامه کتبی داشته باشید .اما اگر گذرنامه قبلا اخذ وموعد دارد بنظر مشکلی پیش نمی اید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر برای خروج از کشور باید ویزا داشته باشید