مشاوره حقوقی رایگان - قرض

با سلام . بنده وامی به ارزش 250میلیون تومان و 50میلیون تومان در دو نوبت گرفتم. قرار است این وام رو به نزدیکانم جهت پرداخت مهریه بدهم . گفتن به حساب پسرشون بریزم و یا مستقیم از حسابم سکه خریداری کنند و مهریه رو بپردازند. قرار بر اینه که اصل وام و سودش رو خودشون بپردازن چون همه ی وام رو بهشون میدم . من اگر دست نوشته ای از ایشون بگیرم که ایشون متعهد بشن که اصل وام بهمراه سودش رو به بانک باید بپردازند و این مبلغ بر ذمه ی ایشان است ایا در موقع سررسید وام و عدم پرداخت وام از سوی ایشان من بعد از پرداخت این مبلغ به بانک میتونم از اموالشون به استناد امضا و اثر انگشتشون و دست خطشون مطالبه کنم در دادگاه ؟ قابل استماع هست ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا بهتر است پول را به شماره حساب همان کسی که متعهد به پرداخت است واریز کنید و رسید آنرا داشته باشید. شما سکه نخرید چون در جایی ثبت نميشود.
ثانیا - از متعهد چند چک یا سفته به میزان وام و سود بگیرید. هم یک قرارداد بابت دادن قرض و تعهد به پرداخت اقساط بانک با قید آن شماره چک ها و سفته ها در حضور 2 نفر شاهد که ذیل برگه را امضا کنند بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پول را به شماره حساب همان کسی که متعهد به پرداخت است واریز کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پول را به حساب کسی که طرف شما قرار میگیرد بریزید و رسید بگیرید بله دستنوشته اگر دو تا شاهد انرا امضا کنند قابل استناد است