مشاوره حقوقی رایگان - فرم قرارداد

سلام. ما یک شرکت هستیم که محصولی داریم و میخواهیم اون رو به یک باشگاه ورزشی بفروشیم.
خریدار به ما اعتماد نمیکنه که پول رو یهو بریزه به حساب و در قبالش فاکتور رسمی بگیره.
یه سری فرم قرارداد تو اینترنت پیدا کردم و میگن باید مهر و امضای طرفین پاش باشه و به دو نسخه تهیه بشه. (یکی مال فروشنده و یکی مال خریدار)
سوال من اینه که :
امضا و مهر میتونه به صورت پرینتی (غیرحضوری) باشه؟ یا باید حتما به صورت حضوری انجام بشه؟
و این که آیا باید تو دفترخونه ثبت بشه این قرارداد؟ یا خود برگه اش سندیت داره؟
و این که بعد از پرداخت کامل وجه توسط مشتری، اگر بخواهیم بهش فاکتور رسمی بدیم، مهر و امضا، میتونه به صورت پرینتی باشه؟
و شماره سریال قرمز باید داشته باشه، یا میشه پرینتی باشه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دستنوشته بین افراد اگر شرایط را داشته باشد قابل استناد است و لازم نیست حضوری انجام شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
لازم نیست در دفترخانه ثبت بشه و امضاء باید حضوری باشه.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نیازی به ثبت نام دفترخانه نیست بلکه حضورا باید امضا و تایید کردند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .هر قراردادمکتوبی بایستی طرفین حضورا امضا نمایند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
نیازی نیست در دفترخانه ثبت شود
امضاء باید حضوری باشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

حضورا باید امضا و تایید کردنداگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید