مشاوره حقوقی رایگان - صدور رای دادگاه

باسلام و احترام و سپاس فراوان
پرونده کیفری ما در جلسه دادرسی در دادگاه مورد رسیدگی قرار گرفت، وکیل هردوطرف دفاعیات و اظهارات خود را کتبی تقدیم قاضی کردند خواستم بدونم براین اساس رای اگه صادر بشه چندروز طول میکشه؟و غیر اینصورت درصورت نیاز به تحقیقات بیشتر امکان اعلام جلسه مجدد در دادگاه میباشد یا نه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پرنده تکمیل باشه ظرف یک هفته رای صادر میشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قانونا ظرف یک هفته باید رای صادر شود ولیکن بیش از ان نیز طول خواهد کشید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت تکمیل پرونده یک هفته ای رای صادر میشود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورت تکمیل پرونده یک هفته ای رای صادر میشود