مشاوره حقوقی رایگان - ثبت ازدواج موقت

با سلام
بنده با آقایی صیغه بودم و الان جدا شدیم برای حضانت پسرم باید صیغه رو ثبت کنم باید چیکار کنم و چه مدارکی لازم هست؟ صیغه نامه گم شده واسه سه سال پیش بوده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله خود شما به تنهایی میتوانید با ارائه صیغه نامه ، ازدواج موقت را ثبت نمایید و سپس دادخواست تعیین حضانت فرزند را مطرح نمایید و
و برای تهیه المثنی صیغه نامه باید به همان مرکزی که صیغه نامه را تنظیم کرده مراجعه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام به دفتری که قبلا صیغه را تنظیم نموده مراجعه نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دفترخانه تنظیم کننده صیغه نامه مراجعه نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.بله می توانید المثنی از همان مرجعی که تنظیم کرده دریافت دارید