مشاوره حقوقی رایگان - مسدودي حساب

سلام عليكم وخسته نباشيد و تشكر و قدرداني نسبت به راهنمايي هاي شما. بنده يك فقره چك به مبلغ 270 میليون داشته كه خدا را شكر اعسارم پذيرفته شده است و مشكلم اين است كه جلوي حسابم بسته است لطف فرماييد راهكار اينكه چطوري جلوي حسابم را باز كنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه ای که دستور توقیف داده پیگیری کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید به مرجع ذیصلاح مراجعه و با توجه به پذیرفتن اعسار شما حساب بانکی شما را رفع توقیف نمایند البته رویه در این خصوص متفاوت است و بعضی از شعبات نسبت به رفع توقیف اقدام نمی نمایند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای رفع توقیف به شعبه توقیف کنند مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادگاه مربوطه پیگیری و تقاضای رفع توقیف کنید.

مهدي  داودي

مهدي داودي :

ضمن مراجعه به اجرای احکام و ارائه کپی برابر با اصل شده دادنامه اعسار که البته باید قطعی شده باشد را ارائه و ضمن تقدیم لایحه به استناد دادنامه ی مذکور تقاضای رفع توقیف از حساب ها را نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

ب مرجع صدور دستور توقیف ک اکرای احکام هست مراجعه کنید و درخواست رفع توقیف به استناد اعسار خود را ارایه دهید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.وقت بخیر
بعد از قبولی اعسار شما باید نامه بگیرین برای هریک از بانک ها و یا اگر پرونده در اجرای احکام هست رفع مسدودی بخواین و اگر مشکلی نباشه نامه رفع مسدودی میدن

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

به محلی که دستور مسدودی را دادن مراجعه و تقاضای رفع توقیف کنین

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا وقتی تسویه نشود رفع مسدودی صورت نمیگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از اینکه پیش پرداخت ، را واریز کردید و اقساط معوقه را دادید در اجرای احکام ، درخواست رفع توقیف حساب را بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با ارائه اعسار قطعی شده و پرداخت چند قسط و پیش قسط امکان رفع توقیف وجود دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق دادگاه مربوطه پیگیری و تقاضای رفع توقیف کنید.