مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم اعمال نمیشود

با درود و خدا قوت
احتراما در مورد اینکه پرونده ای در شهرستان در اجرای حکم میباشد و محکوم علیه دارای موجودی حساب نزد بانک بوده و با ارسال 8نامه از شعبه اجرای احکام نه اقدامی می‌کند و نه حتی جواب 1 نامه را میدهد (هیئت تصفیه دیون را انجام می‌دهد) با این شرایط به کجا میتوانم مراجعه کنم که حقم را بگیرم؟
آیا نهاد یا سازمانی جهت اینگونه بی عدالتی ها به علت اینکه سمت مسول هیئت تصفیه از قاضی دادگاه شهرستان بالاتر است اعمال نفوذ می‌شود و هیچ اهمیتی نمی‌دهد وجود دارد؟
آیا وزارت اطلاعات در اینگونه امورات می‌توانند ورود کنند؟
با آرزو و امید اینکه روزی برسد که فساد عظیم ریشه تنیده در سطوح بالای مجری عدالت (دستگاه قضا) خشک شود و اینگونه با آبروی اسلام و عدالت علی(ع) بازی و ریا نشود.
با تشکر از تمام عزیزانی که خدمت صادقانه به مردم بی پناه می‌کنند اجرتون با خدای بزرگ

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به دیوان عدالت اداری با ارایه دلایل محکمه پسند شکایت نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با ارایه مدارک و ادله به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید