مشاوره حقوقی رایگان - غرامت جانبازی

باعرض سلام ادب و احترام
من جانباز 5درصد اعصاب و روان هستم که پس از جنگ تاکنون تحت درمان پزشک و کمیسیون پزشکی بهزیستی اعصاب و روان یاهمان موج انفجار من را از نوع شدید اعلام کرده اما بعلت نداشتن پارتی بنیاد فقط 5درصد به من جانبازی داده در صورتیکه کف درصد اعصاب و روان 25 درصد میباشد بعلت اینکه دیگر نمیتوانم کار کنم و این ماهی2200 میلیون و دویست هزارتومان کفاف زندگی نمیدهد و پول داروهایم را بخدا نداروم و بیمه هم قبول نمیکند ایا برای گرفتن غرامت از کشور عراق به دادگاه بین المللی لاهه میتوانم شکایت کنم چگونه محبت کنید راهنمایی بفرمایید چون عمرمان تمام شد و دیگر هیچ امیدی به مسئولین کشورمان نداریم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شخصا نمی توانی باید از مجاری قانونی و دستگاه‌های ذیربط موضوع انجام شود