مشاوره حقوقی رایگان - تا چندماه بازداشت موقت طول میکشه

سلام وقت بخیر همسرم باسابقه 24سال کارمند ندامتگاه با پاپوشی ک یکی از همکارش در لباسش جاسازی کرده بود دستگیر شد همکارش بادوستی بیش از حد لباسهای همسرم رو می‌گرفت ب بهانه های مختلف واخر چون نمی‌توانست مواد ببرد داخل از همسرم استفاده کرد ولی همسرم گردن نگرفته و هرچی گفت برای همکارش هست متاسفانه گوش ندادند و از وضعیت مریضی همسرم سواستفاده کردن والان 6ماه نیم بازداشت موقت هست کیفرخواست صادر شد ولی 3بار پرونده برگشته ب بازپرسی برای تحقیقات حسابهای خانواده درجه یک و الان ب 2ماه هست هنوز جواب تحقیقات نیومده میخواستم بدونم همیشه اینقدر طولانی هست و فک قرار نمیکنند. جواب درست هم نمی‌دهند تا بدونم تا چ مدتی طول می‌کشه ممنون میشم کمکم کنید باتشکر از شما عزیزان

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
وفق ماده 242 قانون آیین دادرسی کیفری، حداکثر مدت بازداشت موقت معادل حداقل مجازات حبس قانونی برای بزه انتسابی می باشد و پس از آن می باید حسب مورد قرار بازداشت موقت فک شده، تخفیف یافته یا به قرار تامین کیفری دیگر تبدیل شود.