مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به خدمت ایثارگر و دارای پرونده تعیین درصد جانبازی در نیروی دریایی

سلام وقت بخیر ؛ بنده 2 سال هست که طبق ماده 78 یا 87 اقدام به تکمیل پرونده جانبازی از ناحیه گوش و اعصاب نمودم و رسته بنده تفنگدار و پشت توپ 23 پدافند هوایی نیروی دریایی خدمت سربازی میکردم و پرونده جهت درصد جانبازی در دست اقدام در تهران هست و همرزمان سرباز میگفتند که دیده اند 5 درصد به همه افراد توپخانه اعصاب و روان داده اند و الان فقط کارت ایثار 5 ماه و 23 روز و گزارش منطقه عملیات 7 ماه 13 روز است و گفتند که قسمتی در زمان صلح بوده و محاسبه نشده . آیا با وجود پرونده تعیین درصد جانبازی موجود در دست بررسی و کارت ایثار و مدرک لیسانس و سابقه 25 سال ، طرح اعاده به خدمت شامل بنده میگردد . و باید از کدام مرجع اقدام و احقاق حق نمایم . در ضمن من کارمند دانشگاه آزاد بودم آیا مشمول طرح میگردم و یا این طرح مخصوص خدمات کشوری است و نهادهای خصوصی را هم شامل میگردد و تمام گزارشات چند صفحه ای قانون ماده 78 یا 87 را در نیروی دریایی پر کردم . ممنون از راهنمایی و خداخیرتون بده

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری ، رزمندگانی که فاقد صورت سانحه و مدارک بالینی جهت احراز جانبازی هستند و تاییدیه مجروحیت، توسط کمیسیون پزشکی نهاد اعزام کننده نیروهای مسلح را دارند، به عنوان جانباز تلقی و حداقل 5 درصد جانبازی به آنها تعلق می گیرد. از ارگان مربوطه پیگیری نمایید در خصوص اعاده به خدمت نیز در قانون برنامه ششم توسعه و بخشنامه های صادره در این خصوص صرفاً بحث از جانبازی شده است و درصد آن مشخص نیست می توانید در این خصوص نیز پیگیری لازم را از دستگاه مجموعه خود اقدام نمایید