مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تامین دلیل افت قیمت و خواب خودرو

سلام. ببخشید من یک تصادفی داشتم که طبق درخواست تامین دلیل مبلغ 20 تومن برای افت قیمت و ایام خودرو شورا حکم داده میخاستم بدونم هرموقع که خودش بخواد پرداخت میکنه یا زمان مشخصی براش تعیین میشه و میتواند قسطی پرداخت کند اگر بخواد اقساط پرداخت کنه چه جوری حساب میشه؟ ماهانه پرداخت میشه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

طبق مفاد حکم اجرامی شود اگر اعسار دهد تقسیط وزمان ان مشخص می گردد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید بعد از صدور اجراییه فوراً پرداخت کند یا دادخواست اعسار و تقسیط بدهد