مشاوره حقوقی رایگان - چت نامشروع

سلام من بایه آقایی در حال چت کردن بودم که خانوادم فهمیدم و شبانه از متن تلگرام اسکرین شات گرفتن و با اون منو اذیت میکنن که به همسرم میگن من در حال طلاق گرفتن هستم،الان اونا میتونن کاری انجام بدن یا طرح شکایت میتونن بکنن ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر صرفا چت کرده باشید و رابطه نداشته باشید رابطه نامشروع محسوب نمی شود.
جای نگرانی نیست.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرفا چت بمنزله رابطه نداشته نمیباشید رابطه نامشروع مصادیق دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با تفسیر منطقی و یا مضیق که از ماده 637 قانون تعزیرات می‌شود، خیر
لکن
برخی محاکم خلاف آن را عمل می کنند