مشاوره حقوقی رایگان - مهریه عندالاستطاعه در سند رسمی ازدواج

با سلام اگر مهریه زوجه عندالاستطاعه بر ذمه زوج باشد و زوج نیز همواره مخالف طلاق دادن زوجه باشد ، تکلیف مهریه در صورت طلاق « به درخواست زوجه » چگونه است ؟ (زوج و زوجه هنوز رابطه زناشویی نداشته و به تعبیر دیگر زوجه دوشیزه است و زوج نیز زوجه را دوست داشته و همواره مخالف طلاق دادن و جدایی زوجه می باشد و همچنین زوج هیچ گونه اموال منقول و غیر منقولی ندارد و شغلش آزاد می باشد )

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درهر صورت زوجه میتواند نسبت به تقاضای صدور اجراییه از طریق اداره ثبت در خصوص مهریه خود اقدام نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اموالی نداشته باشد صرفا می توانید ممنوع الخروج کنید و حسابهای بانکی به غیر از حساب حقوق را توقیف کنید و اگر حقوق ثابت داشته باشد یک چهارم حقوق را توقیف کنید.
بهترین راه حل برای شما طلاق توافقی است.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مهریه قابل مطالبه می باشد و نهایتا تقسیط می شود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر مالی از شما شناسایی کند می تواند توقیف کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر مالی از شما شناسایی کند می تواند توقیف کند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مهریه قابل مطالبه می باشد و نهایتا تقسیط می شود