مشاوره حقوقی رایگان - دندان پزشکی

باسلام و درود،بنده تمام مراحل معاینات پزشکی استخدامی نیرو انتظامی را طی کردم که همش بلامانع است ،فقط دندان جلوی ام قبلا کشیده شده و با لیمنت روکش شده ،ایا به کمسیون تهران ارجا کنن ،نظریه انها درمورد پرونده من چی میشود ،ایا رد میکنن یا با ماده تبصره قبول میکنن؟؟

پاسخ ها :

رد شدن در معاینات استخدامی نیرو انتظامی استخدامی نیرو انتظامی استخدامی