مشاوره حقوقی رایگان - پلاک خودرو

سلام من1ماه پیش ماشین خریدم رفتم راهنمایی ورانندگی پلاکهای قدیمی خودم روداد منتهاپلاکها حداقل 10تاجاش باچسب وصل شده بود هر لحظه امکان جداشدن هست قرار شد به همین شماره جدیدش روبدن گفتن نهایتش دوهفته میاد اما 1ماه گذشته خبری نیست چکارکنم

پاسخ ها :

تعویض پلاک خورو تحویل پلاک خودرو مدت زمان تحویل پلاک خودور پلاک خودرو خودرو