مشاوره حقوقی رایگان - در پرونده ای فوتی تصادف غیر عمد مقصر هستم

از وقت نظارت پرونده کیفری تا زمان حضور من در دادگاه چقد زمان میبره
. که اعلام کنند به من حضور داشته باشم . به علت کارم فعلا در شهر نیستم . آیا وکیل میتواند حضور داشته باشد به جای من .

پاسخ ها :

وحید سیدی خشکناب

جناب آقای وحید سیدی خشکناب :

سلام.تعیین وقتقابل پیش بینی نیست.اصولا وکیل میتوانددرجلسه حضور داشته باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مدت قابل پیش بینی نیست . بله وکیل می تواند در جلسه دادگاه حاضر بشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زمان مشخصی ندارد بله وکیل دادگستری میتواند به وکالت از طرف شما حاضرشود