مشاوره حقوقی رایگان - نشتی آب

با سلام و احترام من طبقه سوم اپارتمان سکونت دارم لوله اصلی شوفاژ تا طبقه سوم از رایز بالا امده و برای طبقه چهارم بجای ادامه از داخل رایزر از کف اتاق خواب و راهرو طبقه سوم عبور کرده و تغییر مسیر داده رفته طبقه چهارم بدون اینکه طبقه سوم انشعابی بگیرد رفته چهارم و دچار نشتی شده ایا برای رفع نشتی باید مشترکا هزینه کنیم یا طبقه سوم باید هزینه کند ضمنا میتونم برای جمع اوری اقدام کنم و از مسیر رایز به طبقه چهارم برورد ممنون

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

همه مشترکا مسیول هستن البته اگر نشت دلیل عمدی نباشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

لوله جزء مشترکات می باشد لذا هزینه بر عهده تمام مالکین است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید تمامی مالکین هزینه کنند در مورد جمع کردن لوله با موافقت کلیه ساکنین میتوانید اقدام کنید