مشاوره حقوقی رایگان - فوت کارفرما

من شاطر نانوایی هستم الان بازنشسته شدم با 20سال سابقه شاطری حالا شعبه میگه باید 57میلیون بابت 4درصد پرداخت کنید کارفرما فوت کرده همسرشم فوت کرده کسی نیست که این پول را پرداخت کنند تکلیف چیست این پول بخشیده میشه یا باید من پرداختش کنم تابازنشته بشم لطفاً خواهشن راهنماییم کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما این پول را پرداخت کنید بعد به طرفیت ورثه اقدام به مطالبه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

4 درصد مربوط به حق بیمه سختی کار می باشد لذا در صورتی که این مبلغ را پرداخت نگردد به نظر بازنشستگی شما با چالش روبرو خواهد بود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

4 درصد مربوط به حق بیمه سختی کار می باشد