مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مستوجب تعزیر

با عرض سلام توی پرونده من زده شده سرقت مستوجب تعزیر با اینکه من سارق نبودم و مال و خریده بودم با این حال مال یه صاحبش برگشته و رضایت کتبی دادن و تا به حال من کوچکترین سابقه ای ندارم چه حکمی داده میشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
موضوع را طی لایحه ای یا حضورا به شعبه رسیدگی کننده اعلام کنید و از خود دفاع کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

موضوع را طی لایحه ای یا حضورا به شعبه رسیدگی کننده اعلام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در زمان رسیدگی مراجعه و از خود دفاع کنید رای بستگی به دفاعیات شما دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام مراتب را به شعبه مربوطه اعلام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر قصد و سو نیت شما اثبات بشود مجازات معامله اموال مسروقه ، خواهید داشت و اصولا حبس خواهد بود مگر