مشاوره حقوقی رایگان - قمار

سلام . خسته نباشین . ببینین این پیام امروز برای من اومد
از حساب شما براي انتقال وجه به حساب قمارخانه هاي آنلاين استفاده شده است.
چنانچه از روي بي اطلاعي به اين سايت ها مراجعه کرديد، اکيدا از تکرار آن خودداري نماييد. در صورت تکرار ، مرتکب تحت تعقيب قضايي قرار مي گيرد.
طبق قانون براي قماربازي با هر وسيله اي ، تا 6 ماه حبس و شلاق درنظر گرفته شده است.

معاونت فضاي مجازي دادستاني کل کشور

من خیلی وقت پیش داخل سایت های شرط بندی پول واریز کردم و بعد یه بار باخت ، دیگه پول نزاشتم . اما یه مشکلی که بود این بود که واسه ورود از ما کد سکه یا اپ میخاست . از کجا بندازمشون بیرون ؟ قشنگ یادمه 3 تا برنامه واردش شدن و کد میخاستن
الان این جرم حساب میشه؟ با اینکه خیلی وقت پیش بوده ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از این پس هیچ فعالیتی در قمار و سایتهای مربوطه نداشته باشید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

آن پیامک خودش راهنمایی تان کرده ، زیرا اگر کسی بگوید که اتفاقی وارد سایت قمار شده و از ماهیت سایت اطلاع نداشته و قصد قمار نداشته ، در اینصورت مرنکب جرم نشده ولی این در صورتی است که عمل مذکور را تکرار نکنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود قمار است در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام فقط دیگر تکرار نکنید
و اگر تکرار نمایید حساب های شما توقیف خواهد شد و مجازات حبس خواهید داشت و. ..

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از تکرار جدا خودداری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از ابلاغ پیامک نباید تکرار شود