مشاوره حقوقی رایگان - ون گشت ارشاد

سلام. من پشت فرمون بودم و دوست پسرم تو ماشین کنارم بود چراغای ماشینم روشن بود و در حال خارج شدن از کوچه بودیم که ون گشت ارشاد نوربالا اومد و منم هول شدم تا دیدم ماموره سر کشید بیرون و میخاد پیاده شه گازشو گرفتمو رفتم و اونا هم نتونستن پیدامون کنن ولی همش استرس دارم که نکنه شماره پلاک بردارن و پیامک بزنن صاحب ماشین
بنظر شما پلاک ثبت شده و پیامک قضایی و پیگیری میره یا نه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دلیلی بر فرار وجود نداشت اما این امکان وجود دارد باید پیگیر باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر می توانید تشخیص بدهید که شماره را برداشتم یا نه.
اگر برداشته باشم چند روزه معلوم میشه

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

سلام اگر تا یک هفته پیامکی دریافت نشد چیز مهمی نیست نگران نباشید نهایتا یک تعهده اگر برای بار اول باشه

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. هر چند با فرار خود را در مظان اتهام قرار داده اید اما پیگیر مالک خودرو باشید اگر به مدت یک هفته تا ده روز پیامکی دال بر این موضوع دریافت نشد جای نگرانی نیست.