مشاوره حقوقی رایگان - چند بار می‌شود به نظریه کارشناسی اعتراض گذاشت؟

با سلام . بنده از شخصی بابت طلب چک دریافت کردم و طرف نپرداخت و الان پرونده اجرای احکام است ، برای وقت کشی و اینکه نتونم حکم جلبشو بگیرم رفت یه سری تلویزیون به
دادگاه معرفی کرد . الان نزدیک یک ساله که جنس معرفی کرده و من نتونستم اجناس رو بزارم مزایده ، آخرین بار که بهش ابلاغ شد جنسا میخواد بره مزایده، درخواست کارشناسی مجدد داد و کارشناسو راضی کرده ب ناحق اجناسی ک 100 میلیون قیمته ، زده 130 تومن . من اعتراض گذاشتم رفت هیئت سه نفره رای به نفع من اومد . لازم ب ذکره شریکش رو به عنوان امین اموال معرفی کرده و اجناس تو مغازشونه . بهش زنگ زدم گفتم جنسارو تحویل دادگاه بده قضیه تموم شه . گفت تا یه سال دیگه هم طول بکشه اعتراض میزارم حالا حالا ها پولی دستت نگیره . میخواستم بدونم چند بار میشه اعتراض بزاره ؟ اجناس از یک سال پیش تا الان چهار پنج بار کارشناسی شده . چطور میشه جلوی وقت کشیشو گرفت زودتر اجناس بره مزایده به پولم برسم ؟و اینکه میتونم اجناس رو بدون مزایده خودم بردارم؟ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.از مفهوم مواد 260 ، 263 و 265 این قانون چنین مستفاد میگردد که تشخیص کفایت کارشناسی از جهت تکرار، با دادگاه است. و دادگاه تا هر زمان که تکرار کارشناسی را لازم بداند، اعتراضات را مورد پذیرش قرار داده و موضوع را به هیئت دیگری ارجاع خواهد کرد..واگر اجناس مزایده رود شما بعنوان خریدار می توانید شزکت نمایید