مشاوره حقوقی رایگان - رابطه مقعدی طلاق محسوب می‌شود

بنده زوجه هستم یک سال نیم هست که عقد کردیم من درجریان حرام بودن ای کار بوده ام نه زیاد فقط خبردار بودم که حرام است کامل نمی‌دونست چخبره بعد از دوستان وآشنایان فهمیدم که اینکار ضرر هم دارد الان میخوام عروسی کنیم بطور داعم هم نبوده اینکار هردوماه ماهی یک شب اون هم یا اصرار من یا همسرم الان تکلیف مون چیه باید چکار کنیم ایاطلاق محسوب می‌شود یا خیر توضیح کامل بدهید ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای چی باید طلاق محسوب بشه؟ کار حرام البته حرام نیست و اگر زن راضی باشد کراهت دارد و ضرر دارد.
و بهتر است که این کار را ترک کنید.