مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص زمان نوشته

سلام من سال 97 بابت یک معامله تعداد 10 عدد سفته تحول طرف مقابلم دادم و هیچ مدرک و دست نوشته ای از آن ندارم که فقط داخل کادر پایین مشخصات نوشتم و امضا کردم بعد یک ماه معامله فسخ شد و طرف مقابلم اعلام کرد سفته ها دست شرکت می باشد و و متاسفانه همان سفته ها برج شش امسال درشورا حل اختلاف به اجرا گذاشته که کلیه سفته ها نوشته شده بود و تاریخ بعضی ها سال 98 و بعضی هاش سال 99 بوده که خط من نبود آیا کارشناس خط میتوند تشخیص دهد که زمان نگارش سفته چه زمانی بوده است و آیا میتوانم شکایت کنم بابت خیانت در امانت

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله کارشناس خط و امضا زمان تقریبی ، تحریر سند را تعیین خواهد کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به صورت تقریبی از طریق کارشناسی قابل تشخیص است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله کارشناس خط و امضا زمان تقریبی ، تحریر سند را تعیین خواهد کرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله کارشناس خط و امضا زمان تقریبی ، تحریر سند را تعیین خواهد کرد